Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Ανακοίνωση διεξαγωγής δωρεάν επιμορφωτικού σεμιναρίου

Το ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΜΑ και το αγροτικό ΙΕΚ OPEN MELLON  διοργανώνει δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια  με θέμα «ΤΑ ΨΥΧΑΝΘΗ» για τους παραγωγούς και κτηνοτρόφους  της περιοχής.
Διδάσκοντες στα σεμινάρια θα είναι καθηγητές και  διδάκτορες του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και εγκεκριμένοι επιστήμονες στο συγκεκριμένο κλάδο.
Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων (Πατριάρχου Γρ. Ε’ και Παπάγου) στον Παλαμά σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες βάσει προγράμματος. 
Αιτήσεις για δήλωση συμμετοχής στο σεμινάριο θα γίνονται στο Δημαρχείο Παλαμά (Γραφείο Δημάρχου) έως την Παρασκευή  09/02/2018 όπου θα σας κοινοποιείται και το αντίστοιχο πρόγραμμα.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παραγωγοί και κτηνοτρόφοι του Δήμου Παλαμά.
Τηλ. Επικοινωνίας: 2444350116

Παλαμάς, 05/02/2018






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής