Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Όλοι μαζί σε μια νέα πορεία για ένα σύγχρονο Δήμο Παλαμά

Καλό απόγευμα φίλες και φίλοι
Η "Νέα Πορεία Παλαμά" μια δημοκρατική παράταξη με όραμα αρχές και αξίες δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά για τον τόπο, λίγο πριν τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση του Μάη του 2014, με μόνο γνώμονα την προσφορά για τον τόπο μας.
Σήμερα 3,5 χρόνια μετά ασκώντας μια εκ διαμέτρου αντίθετη αντιπολίτευση απ' αυτή που ασκούνταν μέχρι τώρα στο Δήμο Παλαμά, με λόγο παρεμβατικό, σε τροχιά γόνιμης πολιτικής αντιπαράθεσης και σε πλαίσια πολιτικού πολιτισμού δίχως στείρες συγκρούσεις εγκαταλείποντας μια για πάντα τις νοοτροπίες του παρελθόντος, δηλώνουμε παρόντες και πάλι για ένα Δήμο Παλαμά ανθρώπινο, ισχυρό και σύγχρονο.

Όλοι μαζί σε μια νέα πορεία για ένα σύγχρονο Δήμο Παλαμά

Αχιλλέας Καραλής





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής