Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Συνέβη κι αυτό...

Σε κάθε χωριό διάφορα αστεία ευτράπελα καταγράφονται καθημερινά και είναι να γελάς και να κλαις συγχρόνως, με τα καμώματα των ανθρώπων.
Φυσικά και εδώ το δικό μας χωριό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση (...πως θα μπορούσε άλλωστε)
Μόνο που το συγκεκριμένο ευτράπελο ξεπερνάει ακόμα και ποντιακό ανέκδοτο.

Πριν από 4 ημέρες κάποια νοικοκυρά στην Ιτέα αποφάσισε να ασβεστώσει την αυλή.
Στην γωνία της αυλής της υπάρχει ένας στύλος από αυτούς με τα καλώδια και παρατηρεί ότι είναι σάπιος και γέρνει. Αμέσως μετά πάει και λέει στον σύζυγό της ότι ο στύλος της ΔΕΗ γέρνει.
Χωρίς να χάσει λεπτό ο σύζυγος πάει κι αυτός για "αυτοψία" να δει από κοντά τον στύλο ο οποίος πράγματι έγερνε.
Τι να κάνουν λοιπόν, σκέφτονται λίγη ώρα, και παίρνουν τελικά την απόφαση πριν κάνουν το οτιδήποτε, να το πουν σε κάποιον από τούς υπεύθυνους του χωριού.
Πράγματι μετά από λίγη ώρα έρχεται και ο υπεύθυνος του χωριού, παρατηρεί κι αυτός τον στύλο που γέρνει και αποφασίζει να πάρει τηλέφωνο στην ΔΕΗ.
Μετά από κάμποση ώρα έρχεται συνεργείο της ΔΕΗ να δει το πρόβλημα
Και μένει κάγκελο!!!
Ο στύλος ήταν του ΟΤΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής