Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Για 4η συνεχή χρονιά η εκδήλωση στο Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας

Με επιτυχία έγινε η γιορτή αφιερωμένη στην Διεθνή Ημέρα Μουσείων που έγινε χθες Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 το απόγευμα στο Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας.

O Δήμος Παλαμά, όπως έχει καθιερώσει πλέον για τέταρτη συνεχή χρονιά, έτσι και φέτος διοργάνωσε την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πανέμορφο αύλειο χώρο του Μουσείου.
Η διοργάνωση της εκδήλωσης έγινε και με την βοήθεια του Συλλόγου Φίλων Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας.

Στις 9:00μμ την εκδήλωση "άνοιξε" προλογίζοντας ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, όπου αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδια του Δήμου όσον αφορά το Μουσείο και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
Αμέσως μετά τον λόγο πήραν οι επίσημοι καλεσμένοι:
Ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσιάκος, η υποψήφια Βουλευτής Ασημίνα Σκόνδρα, ο Δήμαρχος Μουζακίου Γεώργος Κωτσός, η Δικηγόρος και Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας και Δημοτική Σύμβουλος Δ. Μουζακίου Σοφία Τόλια, ο πρόεδρος Τ.Κ. Ιτέας Βαγγέλης Λύτρας, ο πρώην Δήμαρχος Φύλου Αντώνης Αναστασόπουλος και ο πρώην Νομάρχης Γεώργιος Διδάγγελος.
Τελευταίος μίλησε, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και όλους τούς συντελεστές της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας Χρήστος Λύτρας.

Στη συνέχεια ο βραβευμένος συγγραφέας και αρχαιολόγος Βαγγέλης Ντελής αναφέρθηκε και παρουσίασε δείγματα παλαιολιθικής εποχής της Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση έκλεισε πολύ νωρίς λόγω βροχής, με την κεντρική συναυλία έντεχνου – λαϊκού τραγουδιού με τούς μουσικούς:
Ρίτσα Πέτσα - τραγούδι
Αρη Φαλιάγκα - τραγούδι
Ναπολέων Μουλιάκο - μπουζούκι
Παύλο Σαμαρά - κιθάρα
Αγγελο Παλαπέλα - πιάνο
Κώστα Κοκκινόπουλο - κρουστά

Στην γιορτή παρευρέθηκαν επίσης:
Ο Αντιδήμαρχος Παλαμά Μάκης Κοντοβάϊος, η δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Καραϊσκου και Αντώνης Λωρίδας η πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ Ράνια Φούντα, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΠ Αναστάσιος Γκαζούνης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας Αχιλλέας Μπαλαντίνας, η πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Ιτέας Τζένη Μακρή και εκπρόσωποι Συλλόγων.

Ευχαριστούμε τους ηχολήπτες Δημήτρη και Γιάννη Χατζή για τον υπέροχο ήχο
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον Χρήστο Χριστοδούλου για την μεγάλη αμέριστη βοήθειά του.

> >























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής