Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων, στην προσπάθειά του να αναδείξει τον ρόλο των μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία, καθιέρωσε από το 1977 τη 18η Μαΐου ως Διεθνή Ημέρα Μουσείων (International Museum Day).
Το μήνυμα της επετείου είναι να γίνουν τα μουσεία φορείς πολιτισμικών ανταλλαγών με σκοπό την ενίσχυση της μόρφωσης, την προώθηση της αμοιβαίας κατανόησης, την ειρήνη και τη συνεργασία μεταξύ των λαών.

O Δήμος Παλαμά, και ο Σύλλογος Φίλων Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας, την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 διοργανώνουν εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον πανέμορφο αύλειο χώρο του Αγροτικού-Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας και σας καλούν να γιορτάσουμε μαζί τη διεθνή ημέρα.
Συγκεκριμένα το Μουσείο θα είναι ανοικτό, για επισκέψεις σε σχολεία, συλλόγους ή ομάδες ατόμων από το πρωί της Παρασκευής 18 Μαΐου μέχρι αργά το βράδυ.

Στις 20.30" στον χώρο του Μουσείου θα ανοίξει η γιορτή με σύντομους χαιρετισμούς του Δημάρχου Παλαμά, και μέλος του Συλλόγου Φίλων Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας, καθώς και σε απ΄ευθείας σύνδεση φίλων Μουσείου εντός και εκτός Ελλάδας.
Στη συνέχεια θα γίνει μία σύντομη παρουσίαση με ομιλητή τον βραβευμένο συγγραφέα - αρχαιολόγο Βαγγέλη Ντελή.
Τέλος η εκδήλωση θα κλείσει με την κεντρική ζωντανή συναυλία έντεχνου - λαϊκού τραγουδιού Ελλήνων συνθετών.
Μουσικοί: Αρης Φαλιάγκας (τραγούδι), Ρίτσα Πέτσα (τραγούδι), Ναπολέων Μουλιάκος (μπουζούκι), Παύλος Σαμαράς (κιθάρα), Άγγελος Παλαπέλας (Πιάνο) και Κώστας Κοκκινόπουλος (κρουστά).

Ευχή όλων να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!!!

Με τιμή






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής