Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Παράπονα από κατοίκους της Ιτέας για τα αδέσποτα σκυλιά

Περισσότερα είναι τελευταία τα αδέσποτα στην πλατεία και στο κέντρο της Ιτέας καθημερινά παρά οι περαστικοί.
Αυτό έδειξε τουλάχιστον η καταμέτρηση που έκανε ιδιοκτήτης επιχείρησης που δραστηριοποιείται στο κέντρο.
Το πρόβλημα τείνει να λάβει μεγάλη διάσταση.

Συχνές είναι τον τελευταίο καιρό οι επιθέσεις αδέσποτων σκύλων σε πεζούς στο κέντρο της Ιτέας αλλά και σε πιο απομακρυσμένους δρόμους.
Οι καταγγελίες που φτάνουν στο blog από δημότες πολλές.
Τελευταία καταγγελία η καθημερινή επίθεση σε γυναίκα που πάει νωρίς το πρωί για τη δουλειά της στο εμπορικό κέντρο της Ιτέας, ενώ πριν λίγες μέρες έγινε επίθεση πάλι σε γυναίκα σε άλλη περιοχή.
Οι κάτοικοι είναι φοβισμένοι, αφού εκτός από τις επιθέσεις σε διάφορες γειτονιές τα αδέσποτα επιτίθενται και σε άλλα ζώα, ενώ οι καταγγέλλοντες εκτός από τους ίδιους, κάνουν λόγο και για τα μικρά παιδιά τους που κυκλοφορούν ανέμελα στους δρόμους και στις συγκεκριμένες γειτονιές.

Τα ζώα έχουν κάθε δικαίωμα να ζουν σε αρμονία με τον άνθρωπο, δίχως να υποφέρουν και χωρίς να είναι εκτεθειμένα στην πείνα, στις αρρώστιες και στις κακουχίες.

Ο Δήμος ας σκύψει πάνω στο πρόβλημα και ας δώσει μια λύσει που θα συμφέρει και τις δυο πλευρές

(Η φωτογραφία είναι από το διαδίκτυο)


1 σχόλιο:

ΓΩΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είπε...

Στην αποθηκη λιγο πιο κατω απο το σπιτι μου καποιος παρατησε 3 κουταβακια μικρα!δεν εχω λογια με αυτο που ειδα!αυτα τωρα τι φταινε γιατι καποιος δεν τα ηθελε και τα παρατησε στην αποθηκη και κλαινε συνεχεια!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής